Här är hemmabehandlingen som bleker tänderna snabbt och skonsamt

whitening

Ett vackert leende gör mycket för helhetsintrycket. Med hemmabehandlingen som tagit svenska marknaden med storm kan man få vita tänder på bara 3-7 dagar – utan att ens lämna hemmet. Enligt BAAMS’s testpanel kan man se skillnad redan efter första användningen. Det här är Swiss Clinics Whitening System.

Vitare leende snabbt – utan att det behöver kosta skjortan.
JUST NU: Klicka hem Whitening system till specialpris med unika rabattkoden ALL-MARCH10!

Ett leende kan sprida glädje och är ofta det första man lägger märke till. Men många skäms över missfärgade tänder. Men missfärgade tänder går faktiskt lätt att förvandla till vita tänder man kan vara stolt över – med Swiss Clinics enkla hemmablekning behöver det heller inte kosta skjortan.

Den hyllade hemmabehandling Whitening System kan man ge vitare tänder på bara 3-7 dagar – utan dyra besök på kliniker. Och utan några jobba biverkningar som ilningar eller smärta.

– Jag såg resultat efter bara några dagar, sen var Whitening System var väldigt enkel att använda själv hemma och det gav inga ilningar efteråt, berättar Johanna Toftby.

johannatoftby_artikelbildFör Johanna Toftby tog det bara ett par dagar innan hon såg att tänderna blivit betydligt vitare.

Även om behandlingen görs hemma är Whitening System en professionell behandling framtagen av tandläkare.

Att proffs har varit med i utvecklandet gör att Swiss Clinics Whitening System skiljer sig från många andra aktörer på marknaden: Man har nämligen inte använt några farliga väteperoxider alls. Det gör att produkten är skonsam för emalj och tandkött och ger inga ilningar.

JUST NU: Klicka hem Whitening system till specialpris med unika rabattkoden ALL-MARCH10!

Behandlingen har snabb effekt och det resultatet håller dessutom i 1-2 år efter att behandlingen utförts. Det här för en peng som är 70-90% billigare än hos tandläkaren.

whiteningspruta_johanna

Testa nu till specialpris
Ordinarie pris för Whitening system är 590 kronor, men just nu har Swiss Clinic 100 kronor rabatt – plus ett unikt erbjudande som ger dig ytterligare 10 procent rabatt. Glöm inte att ange koden ”all-march10” och få Whitening System hemskickat för 441 kronor!

Även om Johanna Toftby tidigare har blekt tänderna på klinik tyckte hon att Whitening System var ett perfekt sätt att fräscha upp blekningen.

– Jag är nöjd med båda, men detta var ett bra sätt att bättra på blekningen hemma. Jag såg resultat på bara ett par dagar och var supernöjd!

JUST NU; Testa den populär hemmablekningen för bara 441 kronor – glöm inte att ange koden ALL-MARCH10 i kassan!