Här är serumet som ger tjockare hår med unik approach

hairrenewal

Vi alla tappar hår, vilket är en helt naturlig del av hårets tillväxtprocess. Men när håret blir tunt och slitet kan det vara ett tecken på att tillväxten inte går rätt till – och då kan Hair Renewal Serum göra så att hårsäckarna kommer på rätt bana igen.

JUST NU: Testa effektiva behandlingen Hair Renewal Serum som minskar håravfall och väcker liv i torrt och glanslöst hår – ange koden ”all-march10” och få 10% rabatt på hela ditt köp!

Vi är många som önskar att vi hade lite mer livfullt och tjockare hår, men sakta har man accepterat livets lott. Men det finns faktiskt ett sätt att få till det efterlängtade svallet – på ett helt naturligt sätt.

Hair Renewal Serum från Swiss Clinic innehåller ett högteknologiskt hårväxt-komplex med aktiva ingredienser som utvunnits ur två naturliga växtextrakt. Behandlingen minskar håravfall och stimulerar dina hårsäckar vilket ger ett friskare och mer livfullt hår.

JUST NU: Testa Hair Renewal Serum till specialpris – ange bara koden ”all-march10” och få 10% rabatt på hela ditt köp!

Men hur lyckas serumet göra det här egentligen? Vi tar det från början:

Håret genomgår tre olika faser: Tillväxtfasen, övergångsfasen och den inaktiva fasen. När vi tappar hår är vi oftast i den inaktiva fasen, men när hårsäcken igen går in i tillväxtfasen ersätts ofta det tappade håret med nytt. Ibland kan hårsäcken dock stanna kvar i den inaktiva fasen och då kommer inget nytt hår att växa ut.

Det här problemet beror ofta på kommunikationsproblem mellan olika celler i hårsäcken. Det betyder ändå inte att hårsäcken är död, men det sker ingen ny utväxt.

Och det är här Hair Renewal Serum kommer in.

Serumet från Swiss Clinic kan se till så att hårsäcken igen beter sig som den ska: Alltså att den cirkulerar från en fas till en annan. Det betyder alltså att serumet ser till så att hårsäckarna som har stannat i den inaktiva fasen istället går vidare till tillväxtfasen igen och där producerar nytt, välmående hår.

Man kan inte väcka liv i en död hårsäck, men med Hair Renewal Serum kan man aktivera den vilande hårsäcken igen.

Vill du ha ett friskare och starkare hår? Beställ Hair Renewal Serum här och få hem produkten inom 2-4 dygn. JUST NU: ange koden ”all-march10” och få 10% rabatt på hela ditt köp!

Så gör du:

  • • Applicera några droppar av serumet där det behövs och massera försiktigt in i hårbotten. Gör detta en gång per dag.
  • • Avsluta genom att kamma igenom håret och låt självtorka.
  • • Använd produkten dagligen i minst två och helst fyra månader för bästa resultat.